Mondkapjes Madness

Welcome to the madness!

De vetste mondkapjes vind je hier!

Al onze mondkapjes zijn gemaakt van 100% hoogwaardige katoen van onze designermerken en zijn voorzien van een vakje voor het plaatsen van een filter. Alle stoffen zijn voorgewassen op 60 graden (zonder wasmiddel en wasverzachter) en kunnen dus veilig gewassen worden. Onze mondkapjes zijn voorzien van verstelbaar elastiek, dus geen gedoe met touwtjes vastknopen en kapsels die verpest worden… đŸ˜‰

Omdat al onze stoffen zijn voorbedrukt zijn alle mondkapjes uniek! De prints vallen dus ook ieder mondkapje net een beetje anders. ONE OF A KIND!

De mondkapjes zijn verkrijgbaar in de maten S (toddlers), M (kids), L (ladies) en XL (gents). 

Softline

Speciaal voor mensen met een gevoelige huid of die graag een ultrazacht stofje willen ervaren, hebben we de softline ontwikkeld. Ook fijn voor kinderhuidjes. Deze mondkapjes zijn gemaakt van double gauze, een traditionele Japanse weeftechniek met twee superzachte dunne laagjes katoen op elkaar. Voor deze mondkapjes adviseren we een filter te plaatsen. Maar op de huid draagt hij heerlijk zacht! Ook de voering is namelijk gemaakt van deze fijne stof. 

Levering

Omdat alle mondkapjes met de hand gemaakt worden, hanteren wij een levertijd van ca. 2-3 werkdagen.

Check Instagram voor meer foto’s

Studio

Houde Of Mars studio waar de mondkapjes gemaakt worden

Binnenkort verkrijgbaar!

Mondkapjes Madness is onderdeel van House of Mars – hippe design tassen en kussens. Binnenkort verschijnen hier ook de andere producten van House of Mars. Neem alvast een kijkje op onze Instagram pagina voor een indruk van onze collectie.